joi, 16 august 2012

1/ Cele mai scumpe camere de hotel din lume (GALERIE FOTO)

Cele mai scumpe camere de hotel din lume (GALERIE FOTO) Data publicarii:10 august 2012   |  Autor: BusinessMagazin

 
Ati visat vreodata sa petreceti o noapte la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume? Sau sa planuiti o excursie romantica, ori poate sa plecati in luna de miere intr-un astfel de loc? Ce ati vrea sa gasiti acolo? O priveliste minunata? Un angajat al hotelului care sa fie tot timpul la dispozitia dumneavoastra? Jacuzzi si un pat confortabil?
Acestea sunt cateva dintre serviciile si dotarile pe care le ofera cele mai scumpe hoteluri din lume, in care celebritatile si oamenii de afaceri isi petrec vacantele, potrivit dirjournal.com
Spre exemplu, apartamentul prezidential de la hotelul President Wilson din Geneva are trei dormitoare, sase bai, o sala pentru cocktail-uri si o terasa cu vedere spre lacul Geneva si muntii Alpi. Sufrageria are o masa de billiard, o biblioteca si o fantana arteziana. In ce priveste securitatea, apartamentul este unul din cele mai sigure din lume, ideal pentru celebritati. Pretul unei nopti aici costa 53.000 de dolari.
Un alt apartament luxos, care costa 34.000 de dolari pe noapte este penthouse-ul Ty Warner de la hotelul Four Seasons din New York, creat de arhitectul Peter Marino si de proprietarul hotelului, Ty Warner. Peretii celor noua camere sunt acoperiti cu perle, aur si platina. Apartamentul se afla la etajul 52 al celui mai inalt hotel din New York si ofera o priveliste catre intregul oras.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu