duminică, 5 august 2012

2 / Despre Kusadasi şi „Miracolul All Inclusive"

 Data publicarii:23 mai 2012   |  Autor: BusinessMagazin

  Şi în ce priveşte băuturile alcoolice şi non-alcoolice, în all inclusive sunt cuprinse produse locale, pe când în sistemul extins ultra all veţi avea asigurate şi băuturi din import. Un sistem ultra all poate avea inclus şi minibarul din cameră umplut cu băuturi alcoolice şi non-alcoolice şi ajunge uneori până la oferirea gratuită a serviciilor de room service şi baby sitting. Poate nu ştiţi însă că acest sistem a fost inventat acum 60 de ani de marele tour operator "Club Med". S-a dorit a fi un sistem în care oaspeţii unui complex pot să găsească toate posibilităţile de distracţie, restaurante, cluburi, piscine, shopping, animaţie într-un singur loc, ca într-un orăşel. Aşa s-au creat mari hoteluri a căror capacitate ajunge uneori la peste 2.000 de persoane cazate.
În ciuda crizei, Turcia sfidează realitatea şi mizează pe o creştere în sectorul de turism. Hotelierii aşteaptă o creştere a veniturilor de până la 25 de miliarde de euro, valoare care plasează Turcia pe locul al optulea în lume, printre ţările cu cele mai mari venituri din turism.În articolele despre Turcia pe care vi le-am prezentat pe parcursul a trei ediţii, am recomandat unele dintre cele mai bune hoteluri, în majoritate cu sistem all sau ultra all inclusive. Când vorbim de all inclusive nu trebuie să ne gândim numai la mâncare, ci, aşa cum scriam, la un cumul de servicii precum posibilităţi de agrement, restaurante, baruri, animaţie, shopping.
Marile hoteluri, multe dintre ele deja enumerate în articole, duc pe cele mai înalte culmi posibilităţile de distracţie, spre exemplu. Astfel nu veţi fi miraţi când într-un show puteţi vedea renumită trupă de balet rusească "Todes", una dintre cele mai celebre trupe de balet din lume, pentru al cărei spectacol bucureştenii au dat bani buni anul acesta în premieră la Bucureşti. Tot aşa puteţi viziona un spectacol în cadrul hotelului "Max Royal", pe 24 august 2012, susţinut de cunoscuta noastră solistă Alexandra Stan. Aceste lucruri au în mod firesc un preţ şi poate de aceea unii dintre noi apreciem că în Turcia uneori este cam scump. E bine să ştiţi însă că dincolo de hotelurile de bună calitate, care practică la un nivel din ce în ce mai înalt sistemul all inclusive, există şi hoteluri, deosebite din punctul de vedere al luxului şi calităţii serviciilor, care nu oferă sistemul all inclusive.
Sunt persoane care doresc servicii personalizate şi la cel mai înalt grad de profesionalism, în permanenţă înconjurate de un personal numeros şi ultracalificat. Sunt dispuse să plătească acest serviciu de confort şi lux. Pentru ele sunt aceste hoteluri scumpe şi exclusiviste. Astfel de hoteluri sunt, printre altele, Hotelul Kempinski Barbaros 5* sau Gardens of Babylon şi Rixos din Bodrum, Mardan Place şi Maxx Royal din Belek, Hillside Beach Hotel din Fethyie sau Sheraton din Cesme.
Ca o concluzie generală, Turcia vă va încânta prin atmosferă, un peisaj unic, ape clare şi curate ca lacrima, bucătărie delicios de gustoasă, dar mai presus de orice vă va uimi prin oamenii săi calzi, primitori şi pregătiţi să vă satisfacă cele mai mici dorinţe. Fiţi siguri că acest lucru nu-l veţi întâlni nicăieri în Europa. Şi poate că de aceea, nu întâmplător, an de an, suntem tentaţi să alegem pentru vacanţă această minunată destinaţie.
Ne vedem data viitoare în Italia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu