vineri, 28 iunie 2013

Google Earth 7.1: imagini din satelit fără nori şi o interfaţă nouă cu StreetView pentru iOS

- 27 iun 2013

Aplicaţia Google Earth pentru Android, ruda mai mare a celebrului Google Maps, a fost actualizată la începutul lunii mai cu o interfaţă nouă şi integrare Street View. După aproape două luni, versiunea pentru iOS a primit acelaşi tratament, ambele produse primind şi un set noua de imagini din satelit.
Ajunsă la versiunea 7.1, versiunea pentru iOS aduce cam aceleaşi schimbări care au fost operate în cadrul versiunii Android. Noul produs software aduce integrarea imaginile panoramice StreetView, vizualizarea traseelor într-un mediu tridimensional şi o interfaţă mai bună, care permite afişarea unor câmpuri informative suplimentare, cum ar fi descrierile Wikipedia sau imaginile din Panoramio.

Odată cu această actualizare, Google a anunţat că imaginile din satelit au primit o actualizare masivă de 800 de gigapixeli. Datele culese de programul Landsat, o colaborare între U.S. Geological Survey (USGS) şi NASA, au fost folosite deja crearea interesantului Timelapse şi au permis acum şi înlocuirea imaginilor în care erau prezenţi prea mulţi nori cu altele curate.

Pentru utilizatorii români, actualizarea 7.1 este binevenită deoarece, pe lângă noutăţile prezentate mai sus, aceasta a devenit disponibilă în alte 100 de ţări, printre care şi România. 

Dowload Google Play

Download App Store

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu