duminică, 15 septembrie 2013

6 ţări frumoase de vizitat o dată în viaţă

vineri, 10:40

Lumea este plină de locuri frumoase şi fermecătoare, şi toate merită vizitate. Dar, dacă ai avea o listă scurtă cu destinaţii în care să mergi măcar o dată în viaţă, ce ai alege? Poate lista noastră te-ar putea ajuta...


6 ţări frumoase de vizitat o dată în viaţă
1. Fiji
Fiji
Fiji este o ţară insulară mică, situată în sudul Oceanului Pacific, la nord de Noua Zeelandă. Aceasta a fost formată prin activitate vulcanică şi, cum e şi Hawaii-ul, multe resturi ale unei astfel de activităţi tectonice face insula o destinaţie turistică perfectă. Fiji are plaje virgine frumoase, staţiuni balneare, recife de corali, activităţi sportive de apă şi cazinouri. Nadi şi insulele Denarau merită vizitate pentru frumuseţea lor pitorească şi pentru o vacanţă în care vrei să te relaxezi.
 
2. India
India
India nu este doar o ţară frumoasă, dar şi o destinaţie interesantă pentru turişti, datorită diverselor experienţe pe care le are de oferit. De la o minune ca Taj Mahal în partea de nord, până la râurile şi bărcile exotice din sud, de la dealurile ciudate din est, până la deşerturile colorate din vest, India este o ţară care trebuie vizitată o dată în viaţă. În afară de locurile pitoreşti, India oferă şi hub-uri urbane înfloritoare, cum sunt New Delhi, Mumbai şi Chenna, care merită vizitate.
 
3. Bali
Bali
Bali este una din multele insule care înconjoară Indonezia, în sud-estul Asiei. Este unul din cele mai mari puncte turistice din Asia de Sud-Est şi este vizitată de mulţi turişti internaţionali. Bali are un amestec perfect de plaje senine, staţiuni luxoase, artă şi cultură locală rafinată, restaurante locale şi temple frumoase. Locurile pe care trebuie să le vizitezi în Bali sunt Kuta, Sanur, Nusa Dua, Pecatu şi Ubud. Bali a fost clasată ca fiind una dintre cele mai interesante insule din lume de multe reviste de călătorie.
 
4. Noua Zeelandă
Noua Zeelandă
Noua Zeelandă a intrat în lumina reflectoarelor în Occident după ce publicul a putut vedea locaţiile exotice din filmul blockbuster Lord of the Rings. Situată în estul Australiei, Noua Zeelandă are multe locuri turistice frumoase de vizitat. Milford Sound, Insula de Sud, Franz Josef Glacier, Rotorua, Bay of Islands şi Parcul Naţional Tongariro sunt unele dintre cele mai frumoase parcuri naţionale din Noua Zeelandă. Frumuseţea naturală a acestei ţări este adesea menţionată ca fiind ca o imagine de carte poştală. Hub-urile urbane din Noua Zeelandă, precum Auckland, Wellington şi Queenstown merită, de asemenea, să fie vizitate.
 
5. Cambogia
Cambogia
Cambogia este o ţară frumoasă din Asia de Sud-Est, care nu a fost explorată şi vizitată la fel de mult ca ţăra sa vecină, Thailanda. Această ţară are o mare acoperire verde, monumente istorice frumoase şi sate minunate. Dacă vizitezi Cambogia, nu trebuie să ratezi frumoasa Angkor Wat, Bodhisattva Avalokiteshvara la Prasat Bayon, Siem Reap, Sihanoukville, Kampot şi EBC. De asemenea, poţi cumpăra suveniruri din ceramică cambogiană, obiecte de artizanat şi de lac, dacă te decizi să vizitezi această ţară.
 
6. Maroc
Maroc
Situată în extremitatea vestică a continentului african, Marocul este o destinaţie turistică ce oferă ce este mai bun din farmecul exotic şi facilităţile vestice. Marocul a împuşcat prima dată popularitatea, ca şi ţară, odată cu filmul lui Alfred Hitchcock, The Man Who Knew Too Much. Dacă vizitezi Marocul, pune-ţi pe listă să vizitezi oraşul imperial Meknes, oraşul de munte Chefchaouen, portl de pescuit din Essaouira, deserturile din Erg Chebbi, piaţa exotică Djemaa el Fna din Marrakech.


Autor:
Enache
Sursa:
magforwomen.com
Sursa-foto:
magforwomen.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu