sâmbătă, 18 august 2012

Rulota plutitoare, hotelul tau pe uscat si pe apa (Galerie foto)

   
Rulota plutitoare, hotelul tau pe uscat si pe apa (Galerie foto)
Pentru cei care vor sa combine placerea de a merge in vacanta cu rulota, dar vor sa petreaca ceva timp si pe luciul apei, s-a inventat rulota plutitoare.
Cel care a realizat prototipul inzestrat cu doua paturi este germanul Daniel Straub, designer industrial, relateaza Daily Mail. Acesta nu a facut decat sa combine o barca inzestrata cu motor si o rulota. Doi ani a durat pana ce Sealander sa fie construita, testata si produsa in masa.

Rulota plutitoare poate fi parcata pe timp de noapte intr-un parc sau in orice alt loc cu potential, in timp ce ziua poate fi folosita ca si barca, pe apa. Poti face baie, pescui sau pur si simplu te poti bucura de imprejurimi. la fel ca oricare alta rulota, Sealander permite sa se gateasca la "bord".





Cu o inaltime de 1,85 metri si o greutate de 380 de kilograme, Sealander va intra pe piata la inceputul anului viitor, la un pret de 15.000 de euro.



Nu este primul prototip care imbina rulota cu barca, inca din 1920 incercandu-se obtinerea unui astfel de hibrid. Pana acum insa majoritatea vehiculelor de acest tip au fost folosite de armata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu